Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Sänkte Karlskrona – nu jagas Timråbacken av Färjestad

Johannes Kinnvall har varit en av Timrås största överraskningar den här säsongen.
Backen stod för ett av målen mot Karlskrona i torsdags – och jagas nu av andra klubbar bekräftar agenten.
Enligt uppgifter till Sportbladet är Färjestad en av klubbarna som hört av sig.

Efter två säsonger med juniorspel i Brynäs, där han under förra säsongen också gjorde 18 SHL-matcher, anslöt Johannes Kinnvall till Timrå inför den här säsongen.

Den spelskicklige backen sågs först som en spelare i kampen om den sjunde backplatsen, men har imponerat under säsongen och varit en av lagets utropstecken.

På 49 grundseriematcher blev det 12 poäng innan han på 6 matcher mot Leksand och Karlskrona i final- och kvalspel noterats för 3 mål, där det senaste kom i torsdagens match mot Karlskrona och betydde 4–2 till Timrå.

Och succén har gett ringar på vattnet.

Enligt uppgifter till Sportbladet jagas nu backen av bland annat Färjestad.

Och agenten Johan Altberg bekräftar att klubbar hört av sig kring Kinnvall.

– Klubbar har ringt, det kan jag säga, men jag vill inte kommentera vilka klubbar det handlar om, säger Altberg till tidningen och fortsätter:

– Johannes har fullt fokus på kvalet nu. Vi ska sätta oss ner efter säsongen och utvärdera vad som är bäst för just honom, fortsätter han.

► (+) Avslöjar: SHL-klubbarna jagar Timråbacken – hit kan han vara på väg