Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppkast

Sundsvall Saints–Luleå Basket, Sporthallen, 14.00

Vera Janic är krasslig men kommer att spela. Hur mycket och hur länge återstår att se. Ellen Lundbergs knäskada hindrar henne från spel.

– Det blir en intressant match. Vi får möta ytterligare ett topplag, vi har förlorat mot 08, Telge och Solna och nu har vi fjärde chansen att slå ett av de fyra lag som har som uttalat mål att vinna SM-guld, säger Saints coach Henrik Wikström.

– Mycket handlar om att få stopp på deras skytte utifrån. Det är ett lag som kan hinka i många treor och då rinner det snabbt i väg. Men kan vi kontrollera det har vi en bra chans, säger Wikström.

– I veckan har vi jobbat på individuella grunder och defense. Tidigare på säsongen mötte vi Sundsvall som resulterade i vinst för oss men söndagens match kommer bli helt annorlunda, säger Amra Mehmedic.

… Luleå förlorade premiärmatchen mot Solna Vikings. Efter det har det blivit sex raka segrar.

… Saints får se till att Amra Mehmedic, Elin Söderström, Eszter Csontos och Sabrina Scott inte får fritt fram från trepoängslinjen. Då kan det bli en trist eftermiddag.

… Saints har match igen redan på onsdag. Då väntar en Gotlandsresa för spel mot Visby Ladies i Södervärnshallen.