Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppkast

Borås Basket–Sundsvall Dragons
Boråshallen, 19.04

Ermin Hoxha har en bristning i låret. Han är den ende som är frånvarande i laget.

Calle Arnold (knä), Johan Ling (sjuk) och André Nilsson (skola) saknas. Srdan Subotic har ryggproblem och testas i dag.

Aki Ulander

Adam Alexander

Olivier Ilunga

Alexander Wesby

Doug Thomas

Michael Palm

Johan Rönström

Martin Engström

Guard som provtränade med Dragons förra sommaren. Då blev det i stället spel i den kroatiska ligan för svensk-kroaten. Inför den här säsongen valde han dock att flytta till Sverige och Borås, där han får mycket speltid.

Den karismatiske jätten är en av tre före detta Dragonslirare i Borås. De övriga två: Henrik Carlsson och Rasmus Tordne.

Killen som är bäst i hela ligan på att plocka returer. Snittet efter tolv matcher ligger på 13,8. Näst bäst är Dragons Doug Thomas, som snittar på 10,40.

Sundsvall och Borås möttes i ligans tredje omgång och då vann Borås i Sporthallen med knappa 75–73. Dags för revansch i kväll?

Sex raka förluster blev sju när Dragons mötte Jämtland hemma i Sporthallen i fredags. Men någon kris vill man inte prata om i Sundsvallslägret.

...Dragons numera är ett av tre lag som parkerar under slutspelsstrecket. På samma poäng (sex) och samma sida av strecket återfinns kvällens motståndare Borås.

...befinner du dig i Boråstrakten så är det bara att trampa in i hallen i kväll. Det är nämligen gratis inträde.

Gothia Basket–Solna Vikings

Norrköping Dolphins–Södertälje Kings

Uppsala Basket–Jämtland Basket