Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppkast Södertälje Kings–Sundsvall Dragons

Täljehallen, 16.04.

Annons
Läget i lagen
Södertälje: Laget har full trupp. En import ansluter till laget i mitten av december. Eventuellt förstärker ytterligare en spelare, men det namnet är ännu inte klart. Vi leker med olika alternativ, säger huvudcoach Torbjörn Gehrke.
Dragons: Spelarna är friska och krya förutom Mike Palm, som ännu inte klar för spel efter sin fotoperation. Det finns också ett litet frågetecken angående David Baldwin, som har varit rejält förkyld i veckan. De utländska importerna Alex Wesby, Srdan Subotic och Quinnel Brown ansluter senare under säsongen.
Coachsnack
Södertälje: Vi har bra intensitet och tryck. Spelmässigt och fysiskt är vi redo. Sundsvall kämpar bra och det var starkt gjort av dem att vinna mot Solna. Deras Jocke Kjellbom och Adam Alexander är viktiga. Vi vet vad vi har att förvänta oss. Det lär bli en jämn tillställning, säger Torbjörn Gehrke.
Dragons: – Södertälje är ett jättefint lag som börjat säsongen kanonbra.De har fått ihop sitt spel imponerande på kort tid, säger Peter Öqvist.
Så spelar Dragons
Första fem: Adam Alexander, Calle Arnold, Joakim Kjellbom, Pero Vasiljevic, Per Hultman-Boye.
Övriga: David Baldwin, Martin Engström, Johan Ling, Lukasz Fafara, Marcus Elfving.
Notera att ...
... det är två obesegrade lag som möts i Täljehallen i dag. Under de tio senaste inbördes mötena i seriespel har lagen vunnit fem var.
... i de två inledande omgångarna mot Jämtland och Solna visade Dragons att de har ett lag att räkna med, trots att importerna ännu inte har förstärkt truppen.
... Dragons lagkapten Adam Alexander, som gör sin femte säsongen i laget, ställs i dag mot sitt forna Södertälje, där han senast spelade 2002/03. Hans förflutna som guard inkluderar också 20 U-20 landskamper och fyra A2-landskamper sen han debuterade i moderklubben KFUM Söder.
Annons