Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Urban Hagblom blev Årets eldsjäl

Årets eldsjäl heter Urban Hagblom, och till Årets entreprenör utsågs Anders Darefeldt. Utdelningen skedde på torsdagen under en grötfrukost på restaurang Gårdshuset, Sidsjö Hotell & Konferens.

De två priserna delas ut för femte året i rad av Sidsjö Fastigheter, och vinnarna får 25 000 kronor var för sina insatser. Frukosten inleddes med julgröt och sång av Caroline Parment. Hans Bark, VD för Sidsjö Fastigheter, visade upp bilder och berättade om utvecklingen av Sidsjöområdet och att Sidsjö Fastigheter var först i Sverige med Trygghetsboende.

Som Årets Eldsjäl valdes Urban Hagblom, GIF Sundsvall, med motiveringen: "För fotbollen och för ungdomars och Sidsjöområdets utveckling i Norrland och Sundsvall, samt för att han är en stor del i att Giffarna gick upp i Allsvenskan, och för att han visat en otrolig kämpaglöd för att komma tillbaka efter olyckan. En förebild.".

Årets Entreprenör blev alltså Anders Darefeldt, Fresks, med motiveringen: "För professionell rådgivning i allt från golv till tak och den stora tillit för Sidsjöområdets utveckling.".