Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utomhusträning gör dig gladare – och starkare

Detta är ett urval av de olika träningsgrupper och träningsformer för funktionell utomhusträning som finns i Medelpad. Informationen är hämtat från företagens hemsidor. Besök dem för aktuell information och kontaktuppgifter.

Läs också: Att träna ute har blivit inne

Outmore

Erbjuder utomhus gruppträning som passar alla oavsett ålder, erfarenhet eller bakgrund. Utgår från Norra berget i Sundsvall.

www.outmore.se

Nordic Military Training (NMT)

Erbjuder allsidig utomhusträning som bygger på den rutin som praktiseras av soldater och officerare världen över. Du tränar muskelstyrka, kondition och uthållighet men sätter även det mentala på prov i olika truppövningar.

Utgår från Haga i Sundsvall.

www.nordicmilitarytraining.se/Sundsvall

Alnö Bootcamp

Erbjuder funktionell träning utomhus som stärker hela kroppen. Här tränar du styrka och kondition i natursköna områden året om. Varje pass är unikt och anpassas efter väder och natur.

www.alnobootcamp.se

Njurunda orienteringsklubb

I vår erbjuder Njurunda OK motionsträning där konditionsträning på stigunderlag varvas med styrke- och spänstövningar som alla kan anpassa efter egen förmåga.

http://www8.idrottonline.se/NjurundaOK-Orientering/

Outdoor Bootcamp - Timrå

Erbjuder ett tufft fysiskt utomhus pass där naturen används som hjälpmedel. Vi svettas, tjötar, stånkar och kämpar tillsammans - vi blir en liten sammansvetsad grupp som har roligt tillsammans.

www.facebook.com/groups/178311042219161/

Mamma BootCamp - Moove Sundsvall

Erbjuder träning för nyblivna mammor på tre olika platser i Sundsvall. Mamma Boot Camp® är ett koncept som står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet för nyblivna mammor utomhus. Kvissleby, Sundsvall och Birsta.

http://moove.se/Träna ute i Medelpad

Outdoor Motion - Ånge

Erbjuder träning med den egna kroppsvikten eller med enklare redskap där styrka varvas med kondition. Allt med instruktör som får dig att ge det lilla extra.

http://johannarapp.com/