Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vafan spelar det för roll om det går åt helvete – det är bara att testa"

I det andra avsnittet av "En slät kopp" tar Carlsson och Ullerstam en kaffepaus tillsammans med Emil Assergård, som bland annat berättar om uppväxten i Undrom och rädslan för att stå på scen.

Annons

Emil Assergård är uppvuxen i Undrom, utanför Sollefteå, och i podcasten berättar Assergård bland annat om hur det är att växa upp i norrlands glesbygd, hitta sin personliga identitet och att tackla jantelagsrelaterade åsikter.

– Morsan och farsan tyckte det var onödiga pengar att köpa en gitarr. Vafan spelar det för roll om det går åt helvete – det är bara att testa, säger Emil Assergård i podcasten.

En Slät Kopp är en lokal podcast där nöjesredaktörerna Peter Carlsson och Jerker Ullerstam möter kändisar från Västernorrland. Här hittar du podcasten. En Slät Kopp finns även att ladda ner på Itunes och Acast – sök på "En Slät Kopp" på Itunes och Acast.

Läs även

Hanapee är premiärgäst i nya podcasten "En slät kopp"

Här talar kändisarna ut – premiär för lokala nöjespodden "En slät kopp"

Nytt podcastavsnitt släppt – från Undrom till viral succé

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter