Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför polisanmäler ni oss hyresgäster?

Annons

Nu får det faktiskt vara nog master Bob Collection, Robert Nebel och Johan Stendahl eller vem det nu är som håller i tömmarna eller pengarna eller vad det nu är som styr företaget.

Hyresgästerna i Anundgård har blivit lovade mycket under det år jag har bott här. Fyra familjer har sedan jag kom till byn flyttat för att de inte orkar med allt som utlovas men inget som hålls. Detta har betytt att byn har förlorat tio barn i varierande åldrar och detta är katastrofalt för hela området med skola, affär och dagis. I dagarna flyttar en familj till och då förlorar byn ytterligare åtta barn på grund av era dumheter.

Människor lockas hit med nyrenoverade lägenheter, lyxvåningar, tjusiga badrum, havsutsikt och allt vad ni kan hitta på. När man sedan är på plats, och jag talar av egen erfarenhet, så visar det sig att huset får man städa ur själv efter den förre hyresgästen som också till slut tröttnade och flyttade och den utlovade renoveringen den görs av snälla grannar och mig själv för att man överhuvudtaget ska kunna flytta in.

Ni hämnas på oss för att vi har tagit hjälp av Hyresgästföreningen då vi hotas av elavstängning på grund av era elskulder.

Vad är det frågan om? Varför hotar ni och polisanmäler era hyresgäster?

Nu Robert Nebel och Johan Stenddahl får det faktiskt vara nog!

Victoria Eade

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel