Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför röstar man på partier som bara försvårar för oss invånare?

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Jag blir aldrig förvånad längre över Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. I fyra år, under högkonjunktur, har de höjt skatterna för oss som arbetar, försämrat möjligheterna för svårt sjuka att bli beviljade personlig assistans, ökat svårigheterna för sjuka att få kontakt med vården, gjort det svårare för människor att bo kvar glesbygden och inte minst bidragit till att stänga BB i Sollefteå.

Varje dag hör jag invånare i Sverige prata om detta och hur missnöjda de är. Ändå röstar många på ovanstående partier.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Socialdemokraterna går ut i valrörelsen och säger att de vill bygga ett tryggare samhälle. Ändå har vi fått färre poliser.

Miljöpartiet går ut och skryter om att de ökat bidraget för att köpa batteridrivna bilar. Det ser bra ut för Sverige men hur mår de länder och invånarna i de länderna där ämnen till batterierna bryts?

Vänstern skryter om att vården och medicinerna blir till 100 procent subventionerad av skatter för mina barn. Samtidigt har det blivit svårare att komma i kontakt med vården.

Nu är det dags att rösta den 9 september igen. Jag ber er alla som har rösträtt att noga tänka igenom ert val och reflektera över vad ni inte tycker är bra och hitta det parti ni anser bäst kan hantera och rätta till det som inte är bra.

Marcus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel