Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karin Näslund blir tillförordnad chefredaktör för Sundsvalls Tidning

Anders Ingvarsson kliver in som tillförordnad redaktionell chef för Mittmedia, och Karin Näslund ersätter honom som tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare.

Annons

Karin Näslund

Mittmedias styrelse har utsett Per Bowallius till ny vd och koncernchef för MittMedia AB.

Han efterträder Thomas Petterssohn, och i samband med att Petterssohn lämnar Mittmedia har även AnnaKarin Lith, redaktionell chef valt att lämna företaget.

Anders Ingvarsson, chefredaktör och ansvarig utgivare för Sundsvalls Tidning, Örnsköldsviks Allehanda, Tidningen Ångermanland, Sundsvalls Nyheter, ST.nu och allehanda.se går därmed in som tillförordnad redaktionell chef för Mittmedia.

Karin Näslund, som i dag är redaktionschef och ställföreträdande ansvarig utgivare blir därmed tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare för samma titlar.

– Det känns jätteroligt och hedrande naturligtvis, säger Karin Näslund.

Hur kommer det att märkas för läsarna?

– Vi är två olika personer så det är klart att det blir skillnad. Jag har jobbat tätt ihop med min företrädare och tillsammans med medarbetare har vi tagit fram vårt arbetssätt. Vi ska fortsätta att vara den viktigaste leverantören av journalistik i Västernorrland, säger Karin Näslund.

Mer läsning

Annons