Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Blodig kvinna sökte hjälp på camping – man gripen för misshandel

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Blodig kvinna sökte hjälp på Fläsians camping söder om Sundsvall – en man gripen misstänkt för misshandel.

En aggressiv man som gick till attack mot poliser i Fagervik blev skjuten i buken. Ett vittne till skottlossningen berättar: "Jag hörde poliserna skrika inne i huset".

Tidigt i morse gick Trafikverket ut med en varning om lösspringande får på eller intill E14 mellan Viskan och Storboda.

40 år sedan pistolrånet på Alnön – mor och son minns händelsen: "Han siktade på mig"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sv erige:

En beväpnad man i 40-årsåldern sköts till döds av polis i Viksjö, norr om Stockholm, efter att ha hotat både polis och en annan person.

Jordbruksverket har ett stort underskott och måste spara 100 miljoner kronor av sin totala förvaltningsbudget på 500 miljoner kronor.

Internationellt:

Fyra poliser har skjutits till döds och tio skottskadats vid en demonstration i Dallas i USA. Demonstrationen var en reaktion på polisens brutalitet mot svarta misstänkta.

En självmordsattack mot en shiitisk helgedom dödade minst 30 personer och skadade 50 i Balad, ungefär sju mil norr om Bagdad.

13 personer har omkommit och 28 har skadats i en krock mellan två bussar på en motorväg mellan huvudstaden Khartoum och staten Jazeera i Sudan.

Sport:

Antoine Griezmann blev stor matchhjälte med sina två mål när Frankrike besegrade Tyskland i semifinalen. Frankrike spelar därmed EM-final mot Portugal på söndag.

15-åriga Julia Engström gjorde i dag majordebut som yngsta svensk någonsin. Och det blev succé direkt när hon gick runt US Open-banan på par.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Pontus Hellsén

Mer läsning

Annons