Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man greps av privatperson – försökte stjäla bil

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En person upptäckte två män som försökte stjäla hans bil i Sundsvall under natten. Bilägaren sprang ut och fick tag i en av dem samtidigt som hans sambo ringde polisen.

Efter att ett larm gått på Hedbergska skolan kallades polisen till platsen. Två personer, en man och en kvinna, greps för inbrott efter att ha försökt fly platsen.

En kvinna kontaktade polisen och berättade att hon misshandlats av sin sambo. Polispatrull åkte till Bredsand och kunde därefter gripa mannen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En ung man har avlidit efter en båtkrasch vid Saltsjöbaden utanför Stockholm. Båten ska ha kört in i en bergvägg.

Två kompisar som var ute på skogspromenad i Borås hittade plötsligt en granat. Sent på måndagskvällen sprängde polisens bombgrupp den.

Internationellt:

En fransk domstol häktade på måndagen en 16-årig flicka anklagad för att ha planerat en terrorattack i Frankrike.

En tioårig pojke omkom i en olycka i en vattennöjespark i Kansas, USA. Det ska ha skett i en vattenrutschkana som marknadsförs som världens största.

Sport:

Hon somnade med ett leende på läpparna och med guldet bredvid sig. Sedan laddade guldhjälten Sarah Sjöström om och gick enkelt vidare till final på 200 meter frisim.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Adrian Sadikovic

Julia Andersson

Mer läsning

Annons