Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man misshandlade sin flickvän

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En man uppges ha misshandlat sin flickvän i Haga under tisdagskvällen. Mannen blev aldrig gripen av polisen men en anmälan är gjord.

I övrigt rapporterar polisen om en lugn natt utan några större händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Helsingborg fick finbesök när en delfin simmade runt i Norra hamnen under tisdagskvällen. Många åskådare samlades för att få en skymt och ta bilder.

En person har hittats död i centrala Hässleholm. Ett större område är avspärrat, bland annat en bro som går över järnvägen i staden.

Internationellt:

En man som trodde att han missat sitt flyg till Kanarieöarna, på Barajas flygplats i Madrid, sprang ut på landningsbanan för att stoppa planet.

Det finns grova missförhållanden inom Baltimorepolisen, detta enligt en ny rapport som släpps under dagen. Det handlar om hur polisen behandlar svarta i landet.

Sport:

Sverige mot Egypten blev till en viljornas kamp i OS-handbollen. Med sitt aggressiva försvarsspel och flängiga spel gick Egypten till slut vinnande ur striden.

Sarah Sjöström förlorade stjärnduellen mot amerikanskan Katie Ledecky på 200 meter fritt. Men det blev OS-silver och svenskt rekord på 1. 54,08.

Efter 0-0 mot Kina fortsätter de svenska fotbollsdamernas OS-äventyr, nästa gång i USA. Frågan är bara hur länge till.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu Adrian Sadikovic

Julia Andersson

Mer läsning

Annons