Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tiotal fyllerister omhändertagna och larm om ponny i cadillac

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Festligheterna i Sundsvalls inre hamn gick lugnt till på lördagskvällen. Ett antal fyllerister har omhändertagits, men polisen har inga grövre brott att rapportera.

Många motorentusiaster hade tagit sig till Härnösands cruising där polisen fick motta ett minst sagt ovanligt larm – ett vittne hade sett en ponny som åkte Cadillac.

Johanna är livrädd för sitt ex: "Allt han har kvar att göra är att döda mig"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

De två utsatta flickorna kände igen honom inne – på festivalområdet. I går kväll greps en utpekad sexförövare på Peace & Love i Borlänge.

Polisen fick flera samtal om en ny skottlossning och flera smällar i samma bostadsområde i Sollentuna, norr om Stockholm, som under fredagskvällen.

Internationellt:

Polisen i Dallas har fått ett anonymt hot riktat mot poliser i staden och har vidtagit extra åtgärder för att öka säkerheten.

En segelbåt, där en fest pågick, gick på grund på Oslofjorden och 156 personer ombord fick räddas i land.

Beväpnade män har enligt myndigheterna skjutit ihjäl 14 personer från två olika familjer i vad som tros vara en lokal dispyt mellan rivaliserande gäng i Mexiko.

Sport:

Tre medaljer på en timme – det ordnade Meraf Bahta, Angelica Bengtsson och Lovisa Lindh i friidrotts-EM i går kväll.

Det dröjde inte länge innan Rúnar Sigurjónsson fick utdelning i Grasshopper. Under lördagen utökade han lagets ledning i sin debutmatch mot Aarau.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Pontus Hellsén

Mer läsning

Annons