Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Trafikolycka i Sundsvall – man körde ned elstolpe

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En bil körde av vägen för att sedan köra ned en elstolpe i Allsta. Föraren smet från platsen och polisen har inte kunnat hitta honom. Boende i området blev under natten strömlösa.

Under kvällen och natten har flera älgolyckor ägt rum i länet. Polisen uppmanade trafikanter att vara försiktiga och sänka hastigheten då många älgar är i rörelse.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ytterligare bilar har brunnit i Malmö. Polisen larmades om att två bilar brann strax före klockan 01 på Hårds väg i Rosengård.

En man i 30-årsåldern har nu gripits i området Charlottenborg i Motala, sedan han barrikaderat sig med ett misstänkt skjutvapen i sin bostad.

Internationellt:

Polisen i Kanada har gripit en person som misstänks för att ha planerat en terrorattack i landet. Mannen i fråga har gripits tidigare för samröre med IS.

Minst nio civila dödades och dussintals skadades i explosioner i två städer i sydöstra Turkiet på onsdagen.

Sport:

De svenska fotbollsherrarnas OS-resa är till ända. Japan vann fullt rättvist med 1–0. Men inte ens en svensk seger hade hjälpt, skulle det visa sig.

Sarah Sjöström är klar för sin tredje individuella OS-final i Rio efter att ha gått vidare från semifinalen på 100 meter fritt. Sjöström hade fjärde tid med 53,16.

Simon Sjödin missade final och funderar på att lägga av: "Det var inga detaljer som satt".

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Adrian Sadikovic

Henrik Sjöström

Mer läsning

Annons