Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny HR-direktör till Region Västernorrland: "Kommer jobba aktivt och offensivt"

Artikel 1 av 7
Personaldirektören fick sluta – innan hon börjat
Visa alla artiklar

Nu har Region Västernorrland fått en ny HR-direktör efter att den förra sa upp sig i somras. Göteborgaren Karin Åhström tar över på sin tjänst i maj.

Annons
Västernorrlands nya HR-direktör, Karin Åhström. Bild: Julia Sjöberg,  Göteborgs Stad.

I maj tar göteborgaren Karin Åhström över som den nya HR-direktören i Region Västernorrland efter att den tidigare direktören Victoria Sjöbom sa upp sig i somras. Karin Åhström kommer närmast från jobbet som HR-direktör i Göteborgs Stad.

– Jag kommer att jobba aktivt och offensivt för att Region Västernorrland ska bli en attraktivare arbetsplats. Chefer i verksamheterna brukar vara kreativa när de får förtroende, och hos medarbetarna brukar de bästa idéerna, kraften och erfarenheten finnas. Det ska tas tillvara, säger Karin Åhström till Regionens hemsida.

Hon är en erfaren HR-direktör med bakgrund inom Apoteket, Banverket och Halmstads kommun. Hon flyttar snart till Härnösand med sin make inför jobbet i Västernorrland och ingen av dem har några tidigare kopplingar till området.

– Vi har besökt Härnösand, och tycker att staden är väldigt vacker. Vi är båda friluftsmänniskor och ser fram emot att kunna vistas mycket ute i naturen, säger Karin Åhström till hemsidan.

Alla artiklar i
Personaldirektören fick sluta – innan hon börjat
Annons