Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Shekarabi blir första maj-talare i Sundsvall och Timrå: "Det ska bli jätteroligt"

Nu är det klart vilka från Socialdemokraterna som kommer tala på första maj i länet. I Sundsvall och Timrå kommer Ardalan Shekarabi, civilministern.

Annons
Ardalan Shekarabi ska tala på första maj i Sundsvall och Timrå. Bild:Anders Wiklund / TT / 10040

Socialdemokraterna har på sin hemsida presenterat årets första maj-talare. I Sundsvall och Timrå kommer civilministern, Ardalan Shekarabi, att tala på den första maj.

– Det ska bli jätteroligt att få tala i Sundsvall och Timrå på första maj. Det är orter som både är centrala i industrisamhällets- och arbetarrörelsens framväxt. Med utgångspunkt i Sundsvall och Timrå kommer jag därför att tala om hur Sverige gick från att vara ett av Europas fattigaste länder till att bli ett framgångsrikt välfärdssamhälle. Och hur vi hela tiden måste utveckla, inte avveckla, den svenska modellen, säger han i en skriftlig kommentar.

Förutom Sundsvall och Timrå finns talare klara för två andra kommuner i Västernorrland. Bodil Hansson, ledamot i verkställande utskottet, kommer tala i Härnösand och Per-Olof Sjöö, ordförande i GS-facket, kommer tala i Kramfors och Sollefteå.

Här kan du se schemat för hela länet.

Mer läsning

Annons