Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökig valborg i Medelpad – flera misshandlar och fyllerier

Natten mot tisdag i Medelpad har enligt polisen varit stökig med en hel del fylleri och alkoholrelaterad brottslighet. Flera personer är omhändertagna med stöd av LOB och en man är gripen misstänkt för misshandel.

Annons
Bilden är en genrebild och har ingen koppling till händelserna.

Under valborgsmässoaftons kväll och natt har kallades polisen till flera bråk på Alnö. Strax innan midnatt hamnade två män i slagsmål. Vid ett-tiden var det ett större bråk på Norra Alnö där en person omhändertogs för LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Vid två-tiden fick polisen rycka ut till ett bråk i centrala Sundsvall där en man ska ha blivit misshandlad då han gick emellan vid ett bråk.

Kort därefter kallades polisen till en pizzeria efter att en ruta krossats på lokalerna och upprättade en anmälan om skadegörelse.

Vid tre-tiden stoppade och kontrollerade polisen en moped i centrala Sundsvall. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och omhändertogs även han för LOB.

Strax före fyra-tiden kallades polisen till Timrå efter larm om misshandel. En man greps misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation till.

Mer läsning

Annons