Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två deltagare från Timrå tävlar i årets Biggest loser

Artikel 1 av 7
Bayan och Micke i "Biggest loser" 2018
Visa alla artiklar

Facebook-kompisarna Bayan Ayyad, 22, och Michael Willysson, 39, från Timrå är två av deltagarna i årets upplaga av Biggest loser som kommer gå på TV4 i vår. I programmet kommer de två Timråborna att tävla ihop, då programmet fått ett nytt koncept – då man i år tävlar i par.

Annons
Foto: Daniel Ohlsson/TV4. Bayan och Michael, de två Timrå-representanterna i årets Biggest loser.

Under våren sänder TV4 den åttonde säsongen utav Biggest loser. I det nya konceptet Biggest loser - tillsammans starkare kommer Bayan Ayyad tillsammans med kompisen Michael Willysson att tävla som ett av de sju paren i vår.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4. Den 22-åriga Timråtjejen Bayan Ayyad.

På Ekolsunds slott kommer Bayan, Michael och de andra deltagarna att bo, träna och kämpa tillsammans och Det är en mor och son, barndomsvänner, kollegor och bästisar som tävlar med varann. De har alla olika anledningar till att de hamnat i en desperat situation men de har en sak gemensamt – de är fast beslutna om att ta tag i sin situation och nå en förändring nu.

Den stora finalen avgörs mellan de som lyckats hålla sig kvar längst i tävlingen och därmed tappat flest kilon procentuellt sätt från deras startvikt.

Nytt för i år är att den digitala förlängningen Biggest Loser - Revanschen kommer sändas linjärt, enligt ett pressmeddelande från TV4.

– Det här är verkligen en händelserik, dramatisk och mycket känslomässig säsong. Årets deltagare visar upp ett beundransvärt mod och vi kommer få uppleva häpnadsväckande livsförändringar. Jag är så imponerad av deras mod, beslutsamhet och järnvilja att förändra sina liv. Det kommer bli en hel del tårar men också skratt och lycka, säger Anna Brolin, programledare, enligt pressmeddelandet.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4.Timrås andra deltagare, Michael Willysson.

I Biggest loser – starkare tillsammans förändras 14 modiga deltagares liv och tillsammans ger de allt för att nå sina mål. För att deras drömmar om ett hälsosammare liv ska bli verklighet krävs stenhårt arbete, en helt ny livsstil och framförallt många timmar av hård träning.

Tittarna får lära känna deltagarna på djupet och ta del av deras egna starka berättelser om varför de bestämt sig för att ta steget att förändra sina liv.

I år tar en ny tränare vid namn Pischa Strindstedt plats i gymmet som tillsammans med rutinerade Mikael Hollsten coachar deltagarna. Mikael Sandström tar plats i årets säsong som deltagarnas läkare och Kristina Andersson är deras näringsfysiolog och kostrådgivare.

Biggest loser kommer att sändas måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan och TV4 Play med start den 9 april.

Alla artiklar i
Bayan och Micke i "Biggest loser" 2018
Annons