Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Verksamhetschefer backar upp landstingsdirektören

Inte bara den politiska majoriteten stöttar landstingsdirektören Anders L Johansson.
Nu får han uppbackning även av sina fjorton länsverksamhetschefer i specialistvården.

Det är som svar på Ingeborg Wikstens (FP) utspel kring förtroendet för Anders L Johansson och krav att han ska avgå som verksamhetscheferna kontrar.

"Vi har fullt förtroende för vår chef och landstingsdirektör. Han har under sina år i Landstinget Västernorrland drivit ett svårt arbete och genomfört förändringar och förbättringar under den tid vi alla varit verksamma inom landstinget", uttalar de i ett mejl till media.

Bakom står följande länsverksamhetschefer inom specialistvården:

Birgitta Olofsson, Jonas Rudenstam, Christine Bylander, Anders Lundin, Marju Dahmoun, Rein Florell, Kristina Mårtensson, Lena Berglund Friberg, Lena Karlsson, Liselott Mafi, Lena Hörnfeldt Kling, Margareta Tovetjärn Norlin, Ingela Sahlin Baldwin och Eva Renstorp.

Tidigare har den styrande majoriteten med Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet markerat sitt fulla förstroende för Anders L Johansson.

Även detta som en direkt reaktion på Ingeborg Wikstens utspel att Johansson måste avgå.