Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Veronica Maggio om nya skivan: Mörk och ärlig

På torsdagen släpptes Veronica Maggios nya singel "Den första är alltid gratis", som också är titeln på det kommande albumet som släpps den 6 maj.

Annons

Efter singelsläppet höll Maggio en frågestund på sin officiella Facebooksida där hon bland annat fick frågan om hur hennes nya skiva kommer att skilja sig mot de tidigare.

"Alltid svårt att svara på när man precis har blivit färdig med skivan. Men jag tror att den kommer att vara lite mera mörk och ärlig. Lite tydligare. Lite mera här och nu. Och konstigt nog lite drivigare i mitt i allt det vemodiga", skriver hon som svar.

Bland Maggios mest kända låtar finns "Måndagsbarn", "Jag kommer" och "Sergels torg". Hennes debutalbum "Vatten och bröd" kom 2006 och hennes fjärde och senaste album "Handen i fickan fast jag bryr mig" släpptes i oktober 2013.

På måndag släpps musikvideon till singeln "Den första är alltid gratis".

(TT)