Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi är så oerhört tacksamma"

Då är det över! Det har helt klart varit en upplevelse! Hela lördagen var planerad av SVT in i minsta detalj och allt skulle tajmas,inget får gå fel i direktsändingen! Trots tajt schema lyckades vi ändå få några små pauser att samla oss. Det är verkligen få förunnat att få vara med om en sådan stor produktion som Dansbandskampen är!

När klockan slog 20.00 och kamrorna slogs gick allting jättefort och vips så var det vår tur. När vi mötte Zlips i trappen påväg ned från scenen fick Larse tippset att räkna in låten högt så att det inte drunknar i publikjublet ... Då visste vi att det skulle bli något alldeles speciellt, och det blev det!

Vi är verkligen jättenöjda över vår prestation i bägge låtarna så vi känner oss inte besvikna. Vi fick senare på kvällen frågan om vad vi skulle ta med oss från vårt äventyr i "kampen" och svaret är stämningen i Strängnäs och allt stöd vi har fått från alla hemma i Timrå och Sundsvall. Vi visste från början att både Larz-Kristerz och Scotts har ett enormt publikstöd och de är villiga att spendera många kronor för att få se sina idoler gå vidare i tävlingen.

Vi är SÅ oerhört tacksamma och glada att vi har fått chansen att visa upp oss inför en miljonpublik och det är något vi kommer leva länge på. Tack så hemskt mycket från oss i Shake och att ni har varit med oss under den här grymt roliga resan ni som har röstat på oss säger vi bara...WE LOVE YOU! // SHAKE