Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi basketsatsar – se Sundsvall Dragons match mot Nässjö live på vår hemsida


Matchstarten är framflyttad till 19:30 på grund av att domarna sitter fast på Arlanda. Dimma stoppar flyget. Sändningen startar 19:15.

Sundsvall Dragons möter Nässjö i Kramfors på fredagen.
Då satsar vi och livesänder matchen på vår hemsida.

Inför Sundsvall Dragons hemmapremiär för ett par veckor sedan sände vi ett uppsnack direkt från Sporthallen. Nu tar vi vår basketbevakning ett steg längre.

När Dragons möter Nässjö i Kramfors på fredagen kommer du att kunna se matchen i Basketligan live på vår hemsida.

– Det är jättekul att vi kan vara med och sända en sådan här match. Det är en happening i Kramfors och det blir säkerligen fullt hus i Ådalshallen, säger Henning Johannesson, nyhetschef på Mittmedia Sport.

Sändningen börjar 19.15 och matchen kommenteras av Sundsvalls Tidnings Roland Engström och med sig har han experten Jim Lagerlund.

– Basketsporten är väldigt tv-mässig och vi kommer erbjuda tittarna en härlig fredagsunderhållning, säger Henning Johannesson.

Sändningen är gratis, men för att se matchen behöver du logga in på vår hemsida. Har du inte loggat in tidigare så kan du med några enkla steg registrera dig.

SE MATCHEN: HÄR HITTAR DU LIVESÄNDNINGEN