Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi får en vackrare stad

Annons

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Det klagas väldigt mycket på att vår vackra stad Sundsvall upprustas till en vackrare och vänligare stad även för gående och cyklister. Vi som cyklar och går på västra Storgatan dagligen upplever den mycket ljusare och behagligare nu. En riktigt bra och nödvändig ombyggnation.

Jag ser även fram emot att vi får ett vackrare torg. Upprustningarna är nödvändiga så att inte staden förfaller. Bron är ett stort lyft som verkligen behövs för att minimera farliga transporter genom stan. En vacker bro med infälld belysning i stället för stela fula stolpar. Ett mästerverk med fulländad design.

Förslaget med enfilig genomfart för att underlätta för gående och cyklister är bra, många tror att det blir långa köer men det kommer det inte att bli. Redan i dag är det enfiligt från röda torget till Skönsberg och där är inga köer fast trafiken flyter på från flera håll, då är det svårt att tänka sig att det blir köer på genomfartssträckan heller.

R W

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel