Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi har väntat i 20 år på att något fantastiskt ska hända

Replik på Låg nivå på insändarna – har de ersatt aprilskämtet? ST 6/12.

Henrik Edlund tycker att andras insändare håller en "skrämmande låg verkshöjd". När jag hör ordet verkshöjd tänker jag på Svenska Akademien. När jag hör orden Svenska Akademien tänker jag på kulturprofilen, nyligen omskriven för misstankar om våldtäkter. Kulturprofilen har också avslöjat vinnaren av litteraturpriset i förväg, vid minst tre tillfällen.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Jag tror både jag och Henrik Edlund är besvikna på internet. Vi sitter dagligen vid världens bästa sanningsredskap och väntar på att något fantastiskt ska hända. Men efter över 20 år med internet väntar vi fortfarande.

Jag är besviken på Rädda Petersvik, Swish för GIF, Fredrik Wikingsson, Gina Dirawi, SVT, Aftonbladet, Flashback, Twitter, Instagram, Facebook, bloggarna, Blondinbella och Sigge och Alex. För att inte tala om kulturprofilen, Svenska Akademien och alla de mediemän som begått övergreppen som dagligen avslöjas under #metoo.

Henrik Edlund är besviken på Sundsvalls Tidnings insändare i allmänhet och Chroonbloom i synnerhet.

Chroonbloom

Läs också:

Att vara anonym är inte samma sak som att inte kunna stå för sin åsikt

Konstigt att ST inte erbjuder viktig samhällsinformation till alla läsare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel