Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi kan inte vara världens samvete

Annons

Varför är man inte mer kritisk till vilka människor flyktingströmmarna innehåller, alla flyr inte för sina liv – där finns också ekonomiska migranter.

Det är ju stora risker att ta in så stora mängder med människor till landet. Sverige vill gärna slå rekord i godhet, det gäller dock inte i lika hög grad oss svenska emellan. Är flyktingarna viktigare än de människor som blir kvar i respektive hemland?

Jag tycker vi skall begränsa invandringen, och satsa på kvalitet och inte som nu kvantitet. Det påstås att vi skall hålla isär flykting kontra terrorist. Kan vi vara säker?

Jag ska ha förståelse för muslimer, har de förståelse för en svensk kristen person? Finns det något svenskt folkhem kvar? Svenskheten tonar bort tillsammans med minnet av Taubes visor.

Jag röstar på Sverigedemokrater för att invandringen är ett enormt stort samhällsproblem, som kommer att påverka vårt samhälle. Vi har en vård, skola och omsorg som inte fungerar. Fungerar det bättre med ytterligare befolkning från andra länder som skall belasta välfärden?

Jag tycker att hela debatten bör neutraliseras från detta uttjatade ordet rasism. Jag försöker respektera alla människor, jag är mycket empatisk och human. Vi i Sverige kan inte vara världens samvete.

Humanisten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel