Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi kan slå vilket lag som helst"

Det tog bara fem minuter innan bortalaget Karlsborg tagit ledningen med 0-2.
Men Söråker vänder och vinner igen.

– Fantastiskt att vi vänder i dag också. Nu njuter jag som tränare, säger Kåre Öberg, tränare i Söråker.

Annons

Hemmalaget säger sig ha tränat mycket på det defensiva spelet det senaste, ändå brister det direkt.

– Vi släpper in två mål på fem minuter fast vi sagt att vi ska kunna stänga igen första tio. Men sen gör alla ett fantastiskt jobb, säger Kåre Öberg.

Lagom till halvtidspausen har hemmalaget tagit ikapp, i fyrtioandra minuten gör Fredrik Sandberg 3-2 efter en hörna. Och efter pausen ökar Söråker på ledningen till 5-2.

– Vi offrar oss i alla lägen. I dag visar vi att vi kan slå vilket lag som helst bara vi är tillräkligt spelsmarta.

Mot slutet av matchen gör Karlsborg två reduceringsmål varav ett på straff och de sista fem minuterna jagar de ett kvitteringsmål.

– Lite nervös blir man men det känns ändå som att vi har koll på läget. Karlsborg gick på knäna och jag kände: detta tappar vi inte, säger Kåre Öberg.

Söråker har varit inne i en tuff matchperiod med tre matcher på sju dagar men nu går de på julledighet som trea i tabellen.

– Det var det nog ingen som trodde inför säsongen, vi har visat att vi kan vinna matcher som är tajta. Nu får vi tre veckor där vi kan träna och ta lite ledigt, men den här vinsten var en fin julklapp, säger Kåre Öberg.