Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi kommer aldrig att stoppa unga talanger att fortsätta att utvecklas

Annons

Replik på "Försäljningen av Joakim Nilsson var droppen", ST 27 februari.

Hej Valle Valium. Jag har två kommentarer till din insändare och börjar med att kommentera Urban Hagbloms lön. Urban hade varit mycket glad och förmodligen värd 600 000 kronor i årslön men det har han inte. Och ännu mindre 1,5 miljon. Den inkomsten under 2015 handlar om en slututbetalning på försäkringen efter den hemska bilolyckan han var med om för ett antal år sedan.

Att Jocke Nilsson går vidare i sin karriär ser vi som naturligt och vi gläds med honom. Vi har aldrig och kommer aldrig att stoppa unga talanger att fortsätta att utvecklas i nya miljöer. Och i detta fall är det en bra affär för såväl Jocke som Giffarna som vi hade genomfört hur det än såg ut på bankkontot.

Avslutningsvis, efter att ha följt träningar och matcher hittills under försäsongen kan jag garantera att luften absolut inte gått ur årets trupp. Tvärtom. Så jag hoppas att du också återvänder till GIF-gemenskapen. Du är mycket välkommen.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Johan Nikula

GIF Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel