Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi livesänder fyra matcher från GIF Sundsvalls försäsong: "Vi kommer att öka satsningen 2019"

GIF Sundsvall möter Djurgården på bortaplan i den allsvenska premiären.
Innan det ska en försäsong avverkas – och nu är det klart att Mittmedia sänder fyra av GIF Sundsvalls matcher under våren.

Du som pluskund kommer att kunna se GIF Sundsvalls försäsongsmatcher mot Gefle, Västerås (2 mars), Kalmar (16 mars) och Trelleborg hos Mittmedia.

- Våra användare ska alltid få det bästa och senaste om Giffarna och där ingår att försöka sända matcher med laget så fort vi har möjlighet. Vi satsade hårt på Giffarna redan 2018 och kommer öka den satsningen 2019. Tack vare ett gott samarbete med Giffarna så har vi löst så att de här heta matcherna sänds hos oss, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Utöver GIF Sundsvalls matcher är det klart att Mittmedia även sänder fem av Västerås SK:s försäsongsmatcher. Mot Dalkurd, AFC Eskilstuna, Linköping, Carlstad United och Syrianska.