Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi rivstartar satsningen på Elitettan – sänder stor uppesittarkväll: "Mest heltäckande upptaktsträffen i seriens historia"

Elitettan drar i gång den 13 april.
Redan innan dess – den 10 april sänder vi en stor uppesittarkväll med fullt fokus på alla lag inför säsongen.

Det närmar sig säsongspremiär i Elitettan.

Den 13 april tar SDFF emot AIK på NP3 Arena i årets första seriematch.

Men innan dess kickar vi i gång satsningen på Elitettan med en stor uppesittarkväll, som sänds på sajten onsdagen den 10 april klockan 19.00.

– Jag är supertaggad på att starta i gång den här satsningen och det känns väldigt kul att kunna erbjuda våra användare en fullmatad kväll med fullt fokus på Elitettan, säger Markus Josefsson, nyhetschef Mittmedia Sport.

Under kvällen, som programleds av Elitettanexperterna Sara Carlzén och Kristian Bågefeldt, går vi igenom ett tabelltips, tar pulsen på alla lag och analyserar lagens byggen.

Användarna kan helt enkelt räkna med en kväll med totalt fokus på damernas näst högsta fotbollsserie.

– Elitettan har aldrig haft någon egen upptaktsträff förrän förra året när vi samsände med VK från en studio i Ljusdal. Det här blir den mest heltäckande upptaktsträffen i seriens historia, säger Markus Josefsson.