Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi storsatsar på Elitettan – här är alla SDFF:s matcher vi livesänder

Redan i fjol satsade Mittmedia och VK på Elitettan – nu byggs satsningen ut ännu mer.
Nu är det klart att ST kommer att sända 14 av SDFF:s matcher under säsongen på vår sajt, tack vare ett unikt samarbete mellan flera olika mediekoncerner.
– Det är häftigt att se vilken kraft vi får inom lokalmedia när vi jobbar tillsammans, och att vi alla genom detta får stark lokal effekt på våra respektive lokala lag, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Fem lokala mediekoncerner har gått ihop i ett unikt samarbete där fokus kommer att ligga på Elitettan 2019. Tillsammans kommer Mittmedia, Gota Media, Norran, NTM och VK att samarbeta kring rättigheter och sända minst 56 matcher.

Minst 14 av SDFF:s matcher kommer att livesändas på ST.nu under säsongen.

Redan i fjol satsade Mittmedia och VK på Elitettan, men nu byggs alltså satsningen ut ännu mer då flera koncernen väljer att samarbeta kring bevakningen av damfotbollens näst högsta serie.

– Elitettan fick ett rejält lyft i fjol i och med att Mittmedia och VK satsade på den. Nu tar vi det ett steg till tack vare de lokala mediernas samarbete, säger Linda Wijkström på Elitfotboll Dam, och fortsätter:

– Elitettan är en häftig serie som är väl värd stor uppmärksamhet och med detta samarbete får vi en chans att visa upp serien och dess profiler på ett bra sätt.  

Satsningen på Elitettan 2019 innehåller totalt minst 56 livesända matcher, en stor uppesittarkväll inför säsongen som sänds den 10 april, prisutdelning till årets bästa efter säsongen och så klart nyheter och intressanta reportage om lagen under säsongen.

Förutom SDFF kommer sju andra lag att vara i fokus –Kvarnsvedens IK, Asarums IK, IFK Kalmar, Moröns BK, Assi IF, IK Uppsala och Umeå IK.

För att se de livesända matcherna behöver man vara prenumerant hos Mittmedia, Gota Media, Norran, NTM eller VK.

Här är SDFF:s matcher som sänds på ST.nu under säsongen:

28 april: Asarum-SDFF

4 maj: SDFF-Morön

18 maj: SDFF-Kvarnsveden

2 juni: SDFF-Uppsala

8 juni: SDFF-Assi

15 juni: Kalmar-SDFF

20 juni: SDFF-Umeå

10 augusti: Kvarnsveden-SDFF

17 augusti: SDFF-Kalmar

24 augusti: Uppsala-SDFF

22 september: Assi-SDFF

27 september: Umeå-SDFF

20 oktober: SDFF-Asarum,

27 oktober: Morön-SDFF

Fotnot: Fler matcher kan tillkomma under säsongen.