Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill ha vårt fika på danskvällarna

Vi är flera dansanta personer som besöker Skönsbergs Salonger på torsdagar när det är mogendans. Många har klagat på att kaffekön i pausen tar så lång tid, ibland hela 25 minuter och då är ju nästan pausen slut.

Förslag har framlagts några gånger att de kan köpa in hygienförpackade mazariner, dammsugare, chokladbollar med mera och placera dessa i korgar på disken. Bredvid kan de förpackade smörgåsarna ligga. Alla i kön tar själva det som de vill ha. Framme i kassan får man en tom kaffekopp, sedan är det bara att betala. Kaffet hämtar man sedan på sidan om disken (det är ju bara de som har en kaffekopp som kan hämta kaffe). Kön går fort och alla blir nöjda.

Tidigare hade många med sig eget fika, men det blev förbjudet. Alla skulle handla fika där. Då slutade många att besöka dessa danskvällar. Numera är det fler och fler som tar med sig eget fika ändå och det kan man ju förstå eftersom ingen lyssnar på dansarna. Vem vill stå i kaffekön hela pausen?

Tänk om, vad är problemet med att ändra till det bättre? Vi tar också med eget fika om ingen lyssnar.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Missnöjet sprider sig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel