Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Videoblogg: Följ med radioprofilen till hans nya hem på Mallorca

Mattias Aamisepp flydde kylan i Sundsvall för ett skönare liv i värmen.
I en ny videoblogg i flera delar får vi följa med honom när han försöker skapa sig en helt ny tillvaro på den spanska ön.

Annons

För några veckor sedan flyttade radioprofilen, Friskisledaren och konferencieren Mattias Aamisepp till Mallorca för att jobba. Familjen är kvar hemma i Essvik. Men om Mattias trivs bra med jobbet är tanken att hela familjen ska flytta efter.

Vad kan tittarna förvänta sig av videobloggen?

– En glad och positiv blogg som inte tar upp tunga och stora ämnen utan mer härliga miljöer blandat med en förvirrad Sundsvallsbo. Sen är det lite svårt att svara på frågan då varje avsnitt kommer vara unikt, eller rättare sagt, det kan hända vad som helst, säger Mattias Aamisepp.

Hur kom du på idén att flytta till Mallorca?

– Idén har alltid funnits, nu kom en möjlighet med jobb så då tog jag den direkt.

Vad fick du för reaktioner från släkt och vänner?

– Blandade reaktioner, släkten känner mig och min familj och de förstår precis och stöttar till tusen. Andra förstår inte alls och man får nästan försvara att man flyttar.

Hur länge har du tänkt stanna?

– Jag kommer att stanna på Mallis till maj, då ska jag ta ett beslut om jag tar ner familjen och bosätter mig på ön.

Läs också: Radioprofilen flyttar till Mallorca: "Svenssonlivet är inget för mig"