Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktigt bottenmöte mellan Granlo BK och Gävle GIK: "Mycket känslor inblandade"

En riktigt viktig match med mycket känslor.
Så beskriver Granlo BK:s tränare Magnus Svensson mötet mot Gävle GIK i kväll.
– Vi borde kunna vinna, säger han.

Det är så nära ett derby man kan komma när Granlo BK tar emot Gävle GIK i Sporthallen i kväll.

– Det är en riktigt viktig match, så det kommer vara mycket känslor inblandade, säger Granlotränaren Magnus Svensson.

Båda lagen är dessutom sugna på att ta med sig tre poäng. Gävle GIK ligger sist i tabellen med tre poäng, medan hemmalaget Granlo BK klamrar sig fast över nedflyttningsstrecket med ett enda mål.

Nu hoppas de att målen börjar trilla in.

– Vi känns bra förberedda och jag tycker att vi har spelat bra i en längre period och även om jag så klart är subjektiv så tycker jag att vi är värda fler poäng än vad vi har fått ta med oss, säger Magnus Svensson.

Laget får tillbaka Anton Samuelsson, men Ondrej Mikes missar även den här matchen. Dessutom saknas långtidsskadade duon Christoffer Ekstrand och Jacob Glas fortfarande.

Spelmässigt gör laget inga ändringar inför mötet.

– Det är som sagt en riktigt viktig match för oss båda och vi är favoriter att vinna. Det handlar bara om att prestera på den nivån vi vet att vi kan spela på. Och egentligen har vi varit uppe på den nivån de sista omgångarna, men det har inte riktigt visat sig i resultaten, säger han.