Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill Peder Björk stå staty på torget?

Jag går i väntans tider för att få en höftoperation. Vårdgarantin verkar vara ett minne blott. När jag ringer sjukhuset får jag till svar att största problemet är platsbristen. De färdigbehandlade patienterna blir kvar på sjukhuset, därför att kommunen saknar platser att ta hand om dem.

Jag brukar skämtsamt säga att “man får inte vara dum, för då kan man bli kommunpolitiker.” Jag tror inte längre att det är ett skämt. Hur kan man komma på en sådan befängd idé som att bygga om torget för sisådär 45 miljoner kronor? Lägg de pengarna på att bygga ut äldrevården i stället. Enligt Peder Björk behövs ett levande torg. För vem då? Inte för de gamla och sjuka. De får inte ens hjälp att komma ut på sin balkong. Om de nu har någon. Tror Peder Björk i sin enfald att han själv i framtiden kommer att stå staty på torget. Jag tycker att det är skämmigt.

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Marie Knutsson Åkesson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel