Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Villa i Torsboda länsad vid inbrott

Tjuvarna hade tagit sig in genom att krossa fönsterrutan på ytterdörren.
Inne i huset hade de plockat med sig det mesta av värde.

Annons

Vid inbrottet i Torsboda hade tjuvarna rotat igenom hela huset och de hade plockat med sig det mesta av värde. Bland annat hade datorer, mobiltelefoner, kontanter och tv-apparater stulits vid inbrottet som skett någon gång mellan den 24 och 26 mars. Men eftersom husägarna inte hunnit gå igenom allting så kan den listan bli längre.

Läs också: Ytterligare två villainbrott i Medelpad – tjuvar bröt sig in genom fönster

Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och man har även genomfört en dörrknackning i området. Men polisen är också mycket intresserad av att få in vittnesuppgifter gällande inbrottet.

– Så om någon sett något så är alla observationer intressanta, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen i Timrå.

Läs även: Tjuvar bröt sig in i verkstad i Bergeforsen – stal kassaskrin och dator

Vid inbrottet stals också en crossmotorcykel och den stora mängden stöldgods gör att polisen utgår från att tjuvarna måste ha haft en bil i området.