Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinst mot Pantern för fortsatt formstarkt Timrå

Timrås goda form håller i sig. Det blev ännu en vinst för laget som kunde vinna med 0-2 borta mot IK Pantern.
– Vi gör en stabil bortamatch, säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Dagen efter vinstmatchen mot Almtuna bar det i väg till Malmö för Timrå IK, som på lördagseftermiddagen mötte motstånd i form av IK Patern. En resa som slutade bra för TImråspelarna – vinst och 0-2.

– Det fattas ett mål för oss för att gå om Pantern, men då har vi en match mindre spelad också. Vi får göra det hemma på tisdag, säger Roger Forsberg och skrattar.

Första perioden började lite avvaktande där inget av lagen fick till något farligt, men så med dryga fem minuter kvar av första perioden kunde Jeremy Boyce-Rotevall skjuta in ledningsmålet för Timrå.

I andra perioden upprepade sig historien. Timrå jobbade sig förvisso in i matchen rejält och tog kommando över spelet, men målen lät sig vänta fram till dryga 15 minuter. Då fick Andreas Molinder göra sitt tredje mål för säsongen och utöka ledningen för Timrå.

– VI lyckas göra en del bra saker, men spelet är inte helt hundra för att vi ska känna oss helt nöjda. Men vi gör en stabil match och målvakten gör en hel del bra, säger Roger Forsberg.

Tredje perioden kontrollerade Timrå också, men inget av lagen lyckades skapa något riktigt farligt och slutresultatet kunde skrivas 0-2 till Timrå som fortsätter visa form.

– Vi känner väl ändå att den tredje perioden var bäst spelmässigt för oss. Vi gör en hel del bra i de två första perioderna också, men i tredje tycker jag att vi lyckas hålla dem borta trots att de kommer med ordentlig fart, säger Roger Forsberg.