Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VM-spel gör att Riksseriematch flyttas

Senast Modo Hockey och Sundsvall möttes slutade matchen i kaos och en rekordlång avstängning för Modos Isabell Palm.
På lördag var det dags för returmöte, men den matchen är flyttad.
På grund av U18-VM.

Det var innan jul som Modoforwarden Isabell Palm stängdes av efter ett slag med klubban mot en Sundsvallspelare och Palm stängdes av i åtta matcher.

Nu är Palm spelklar igen och hennes första match efter avstängningen skulle vara mot just Sundsvall, på lördag. Men nu är den matchen uppskjuten till nästa tisdag.

Anledningen är U18-VM där Modo har sex stycken spelare med och man får svårt att få ihop fullt lag. Ändå kommer Modo att spela söndagens match mot Brynäs.

– Vi hinner inte få med U18-spelarna då, de får vila. Vi kommer bland annat ge en spelare född 2001, Ronja Mogren chansen, säger Modo-tränaren Micke Nilsson.

Och dessutom är Isabell Palm spelklar igen.

LÄS MER: Palm ångerfull efter situationen

LÄS MER: Modoforward stängs av i åtta matcher

LÄS MER: U18-landslaget jagar framgångar

■■ Håll koll på ditt favoritlag – få pushnotiser när vi skriver om Modo Hockey, Friska Viljor, Anundsjö eller Härnösands FF. Ladda ner Allehandas nya app till Iphone eller Android.