Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wandell: Skulle självklart vara väldigt kul

Dallas Stars intresse ger upphov till blandade känslor hos Tom Wandell.
– Det vore självklart en jättestor grej för mig, men samtidigt vill jag spela kvar här och jag trivs jättebra, säger Timrås poängkung om det eventuella NHL-spelet.

Tom Wandell är i Timrå IK på lån från Dallas. När NHL-klubben nu är skadedrabbad har ett intresse uppkommit för att plocka över Wandell.

Huvudpersonen själv har inte haft någon kontakt med Dallas utan uppdateras om läget av Timrås sportchef Stefan Lindqvist.

– Det har varit att jag ska åka och sen att jag inte ska åka. Det är så otydligt ibland. Vi får se vad som händer, säger Wandell.

Han tycker att det skulle vara tråkigt att missa matcher med Timrå IK. Men:

– Det skulle vara en stor merit att åka över och spela, en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Man vill ju vara med på isen där borta, konstaterar han.

Och om han åker över och gör bra ifrån sig finns ju också chansen – eller risken, beroende på hur man ser det – att Dallas vill behålla Wandell längre än bara under en period, som man nu pratar om.

– Jo, så är det ju. Man vet aldrig vad som händer, säger Wandell.