Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wikström tar över som sportchef

Andreas Wikström, 29.
Där har ni Selånger FK:s nye sportchef.
– Jag är otroligt imponerad över resan som man gjort i föreningen, säger han.

Peter Koch kliver av som sportchef i Selånger FK inför omstarten i division II. I hans ställe kommer i stället Andreas Wikström in, en 29-åring med rötterna i Piteå som nu kommer in i klubben främst som just som sportchef. Men inte bara.

– Bert (Ståhlberg, tränare) och Jonas (Westring, assisterande tränare) tyckte att jag skulle vara med i truppen också så jag ska vara med och träna ibland, säger Andreas Wikström.

Tillsammans med Jonas Westring åker han också ner på ett studiebesök till allsvenska Gefle på fredag för att förkovra sig.

– Jag pratade med Roger Sandberg (Gefles nye tränare) om att jag var nyfiken på hur de jobbar, även med andra klubbar i deras distrikt, så vi ska få träffa dem innan och under träningen. Eventuellt skulle deras sportchef Hasse Berggren också vara med, säger Wikström.

– Jag är otroligt fotbollsintresserad så det ska bli ett roligt besök.

Selånger har även gjort klart med Lars Fröberg som ny lagledare och Stefan Nyh som materialförvaltare.