Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wildcats nollade Haninge i kvalserien

Efter poängtapp mot SDE hoppade Wildcats tillbaka på vinnarspåret igen.
Det när Haninge besegrades med 4–0.
– Det var väl bra det, säger tränaren Lars Johansson.

Annons

Det är fortsatt fördel för Sundsvall Wildcats i kampen om andraplatsen i kvalserien bakom SDE, som nu är etta i tabellen på 23 poäng, sju före Sundsvall.

Det efter att Wildcats besegrat Haninge på hemmaplan samtidigt som Göteborg tappade poäng mot Färjestad.

Nu skiljer det tre poäng och 15 mål i Wildcats favör.

– Det var väl bra det, men jag tycker inte att vi får någon forcering i spelet. Det naturliga fanns inte där i dag, säger Lars Johansson.

När Wildcats och Haninge möttes tidigare i kvalserien vann Wildcats med 12–0.

Den här gången blev det alltså klart mindre siffror.

– I första perioden var det nog en del underskattning, för då höll vi på att ställa till det och slog bort passningar som de kunde kontra på. Och det är väl klart att tabelläget säkert också påverkade en del, i alla fall undermedvetet, säger Johansson.

Mål från Lina Holm, Julia Kaldensjö, Danielle Stone och Kajsa Persson såg till att säkra segern, men det finns mycket att jobba på enligt "Sparven".

– Det lossnar liksom inte utan det låste sig. Jag saknar det där spelet vi har när det lossnar. Men vi fick ju till det till slut, säger Johansson och fortsätter:

– Och så fick vi ju se andra spelare göra mål i dag också.