Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wiström stannar i Selånger Bandy

Selånger Bandy förstärker på målvaktssidan.
Markus Wiström klev in när Sebastian Åhsén skadades – och nu står det klart att han stannar resten av säsongen.

Sebastian Åhsén åkte på en bristning i baksidan låret strax innan seriestarten och blir borta ett bra tag till. Därför klev Markus Wiström in och vaktade målet i Selångers två inledande matcher. Något han gjorde riktigt bra.

– Jag uttryckte ett önskemål till sportkommittén om att jag ville se en permanent lösning och nu har Markus gett klartecken. Det här gör också att Sebastian inte behöver känna att han måste stressa för att komma tillbaka, säger SSK-tränaren Patrik Åsell.

Markus Wiström fungerar dock fortfarande som back up i Broberg och kan kallas in dit.

– Men finns det ingen karenstid och det är väldigt bra. Han kan sitta på bänken där och sedan spela med oss dagen efter, säger Åsell.

Han gläds så klart över Wiströms klartecken.

– Han har varit i Elitserien med Broberg två år tidigare och det är bra att vi får in den erfarenheten i laget.

Inför helgens matcher, borta mot UNIK i dag och hemma mot Kalix på söndag, får SSK tillbaka Mattias Woxberg och Jim Nyberg. Däremot saknas lagkaptenen Peter Koch som har ljumskproblem.