Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ylva Johansson kommer till Ånge – besöker västra Medelpad i morgon

Kommunalråd Sten-Ove Danielsson (S) får åka hem och tvätta finskjortan, för nu är det bekräftat. Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson kommer till Ånge, och det redan i morgon.

Det har gått snart en månad sedan Sten-Ove Danielsson i ett Facebook-inlägg flaggade för ett minsiterbesök i Ånge, och det innan oktober var till ända.

Läs också: Räknar med minsterbesök i Ånge: "Nu får man tvätta vitskjortan och putsa skorna"

Och nu är det dags. I dag kom nämligen beskedet att Ylva Johansson kommer till Ånge, och datumet för besöket är satt till i morgon.

På programmet står dels ett besök på arbetsförmedlingen, men också ett öppet möte om jobbpolitik i Medborgarhusets lokaler.

Läs också: Klart med utbildning av lokförare i Ånge: "Vi vill komma i gång så fort som möjligt"

I det förstnämnda fallet är det inte helt otroligt att ministern kommer få veta mer om den lokförarutbildning som påbörjades i början av 2017, och som enligt ett annat Facebook-inlägg av kommunalrådet också verkar få en fortsättning genom utbildning av ytterligare en kull.