Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yohio schlagersatsar – släpper singel om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Melodifestivalen – det är temat på Yohios nya singel.
I dagarna släpper han nytt tillsammans med komikern Johan Petersson.

Sundsvallsstjärnans nya samarbete med Johan Petersson, känd Zlatanimitatör som bland annat medverkat i Partaj och Café Bärs i kanal 5, presenterades under måndagen.

Deras gemensamma singel "Zchlagernörden Ibrahimovic" släpps den femte februari.

– Från ingenstans hörde Yohio av sig och frågade om jag ville lägga lite snack som Zlatan på hans nya låt. Jag lyssnade och låten satte sig direkt, den är grym. En riktig hit med Yohio sjungandes på svenska och skön baktakt i refrängen. Så jag ringde tillbaka direkt och sa ja, kommenterar Johan Petersson.

Låten kom till efter att musikappen Onesong utmanat Yohio att skriva en låt som kombinerade Zlatan Ibrahimovic med Melodifestivalen – på två timmar.

– Jag tycker det är kul att släppa en poplåt på svenska och detta blev ett riktigt galet projekt. Det är också fantastiskt att Johan ville ställa upp på denna smått sjuka idé. Jag ser fram emot att se hur detta tas emot och tycker att detta blir väldigt skoj, säger Yohio i ett pressmeddelande.