Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare åtta spelare klara för Söråker: "Vi har fortfarande dörren öppen för nyförvärv"

Söråker har gjort klart med ytterligare åtta spelare till division I.
Ambitionen är att samtliga från fjolårets trupp ska bli klara för fortsättning så snart som möjligt.
– Vi har inte snackat med alla än, men vi utgår från att de spelar även nästa säsong, säger lagledare Göran Ålund.

De spelare som nyligen gjort klart för spel i division I är Viktor Svedberg, Niklas Westlund, Robin Nordström, Fredrik Sandberg, Max Lundqvist, Jonas Brundin, Erik Edström och Tobias Hagljung. Bortsätt från Hagljung och förra årets förvärv Joakim Hedberg har samtliga spelare Söråker IF som moderklubb.

Trots att det just nu inte kommit in något nyförvärv i laget är det fortfarande en möjlighet.

– Vi har självklart dörren öppen och har några krokar ute. Vi vill behålla fjolårets lag och poängmakarna är redan klara för fortsatt spel, säger Göran Ålund.

Förra årets nyförvärv, forwarden Joakim Hedberg, som tidigare spelat med Falu BS efter flytt från moderklubben Bollnäs GIF, står även han spelklar inför nästa säsong.

– Han har ju gjort ett år nu och har både allsvensk- och elitseriebakgrund. Han har tillfört rutin och kunskap i laget. Det är även roligt att Filip Nyberg väljer att stanna, trots att andra klubbar varit intresserade av honom.