Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare inbrott i Timrå – okända gärningsmän bröt sig in på camping

Natten mellan söndag och måndag blev Bergeforsens Camping och Stugby utsatt för ett inbrott. Gärningspersonerna ska ha kommit över kontanter innan de flydde från platsen.

Senaste tiden har det varit ovanligt många inbrott runt om i Timrå kommun. Bland annat utsattes två restauranger för inbrott under natten mot måndagen. Nu har ytterligare ett inbrott från samma natt polisanmälts – den här gånger på Bergeforsens Camping och Stugby.

– Anmälaren berättar att någon brutit sig in i receptionen och tillgripit pengar, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen.

För Plus-kunder (från 15 september): Stor inbrottsvåg i Timrå under veckan – flera företag drabbade: "Mår dåligt och blir arg"

Gärningspersonerna hade brutit upp dörren till receptionen och inne i lokalen ska de ha dragit ut lådor och kastat runt papper innan de stal kontanter från kassan.

En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats men det finns ännu ingen misstänkt för brottet.

FLER NYHETER:

Kvinna ljög om om kidnappning – nu åtalas hon för falsk tillvitelse

För Plus-kunder: Träd har sågats ned i Bydalen – kommunen gör polisanmälan: "Sorgligt att någon gör så här"

Länet är sämst i Sverige på vaccinering av äldre – skördar fler liv än trafikolyckor

För Plus-kunder: Sporthallen riskerar fortfarande att rasa – så ska arenan räddas

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.