Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yvette Hermundstad säger upp sig från SVT: "Får det bästa av två världar"

Yvette Hermunstad är en av SVT Sports stora profiler inom det populära programmet Vinterstudion. Nu berättar hon i ett Instagraminlägg att hon säger upp sig från SVT, och går över till att bli frilansare.

Yvette Hermundstad har ursprunget i Brunflo och är en av det populära vinterprogrammet Vinterstudions starkaste profiler.

Nu har hon bestämt sig för att gå vidare i karriären och säger därför upp sig från SVT, för att fortsätta som frilansare.

Det innebär att hon även i fortsättningen kommer kunna arbeta med Vinterstudion, samtidigt som hon även kan göra andra projekt.

"Efter många år som anställd vill jag öppna dörren för andra roliga uppdrag vid sidan av de jag trivs bäst med på SVT. Ser mycket fram mot en intensiv ny säsong (kommande fyra) vid rodret i Vinterstudion för att sedan kunna växla fokus under sommarsäsongen." skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

"Jag får det bästa av två världar och kommer kunna vässa mig både som programledare i Vinterstudion och i andra sammanhang."

För Plus-kunder: Yvette Hermundstad drar en rak och tydlig linje: ”Jag kan vara personlig, men min familj lämnar jag därhän”