Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zackari testar kändisförhållanden

I SVT:s nya underhållningsserie "Flickvän på försök" flyttar Brita Zackari hem till åtta kända svenskar.
– Allt utgår från tanken att vi är ett par, säger programledaren.

Annons

Syftet med "Flickvän på försök" är att lära känna de olika profilerna bättre. Tittarna ska få en djupare inblick i vilka de är och hur de fungerar i relationer.

– Det blir en mindre sminkad version av både dem och mig. Vi pratar om annat än jobb och vad någon åt till frukost. Det bjuds på sidor som inte är lika fina, som svartsjuka till exempel, säger Brita Zackari.

– Man kan säga att vi snabbspolar några månader in i relationen och kollar läget då.

I första avsnittet är det Anton Ewald som får påhälsning. Då diskuteras bland annat vilka byggstenarna är i ett bra förhållande.

– Jag lär mig väldigt mycket om mig själv under inspelningen. Anton är en sådan snäll person och då visar det sig att jag kanske inte alltid är det, säger Brita Zackari.

Under programserien flyttar hon också hem till bland andra Carolina Gynning, Näääk och Nour El Refai.

Precis som i verkligheten händer det att förhållandena knakar i fogarna. När besöken lider mot sitt slut är det dags för henne att sätta punkt och göra ett avslut _ ibland smidigt skött och ibland mindre snyggt.

– Det där snacket som man måste ha är jobbigt för alla inblandade, fast att jag vet att det är på låtsas. Det krävs en ärlig motivering och det finns tillfällen när jag gärna hoppat över det, säger Brita Zackari.

"Flickvän på försök" får premiär i SVT1 den 28 oktober. Då läggs också samtliga avsnitt ut på SVT Play.