Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan delar Sundsvallssonens succélåt på Twitter – artistens svar: "Kör den live när du vill brorsan"

Sundsvallsartisten Joakim Gissberg lade i juli 2012 upp ett klipp på Youtube där han spelar gitarr och sjunger en cover på två låtar som han mixat ihop i en så kallad mashup. Nu har ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic delat klippet på sitt Twitterkonto med delningstexten "Roots" och länk till Gissbergs klipp.

TV: Lyssna på succélåten i spelaren nedan

Joakim Gissberg är ett välkänt namn, särskilt i Sundsvall, där han är född och uppvuxen och nu återigen har bosatt sig efter att ha bott i bland annat Los Angeles och Stockholm.

Vid 12-tiden på tisdagen skrev Joakim Gissberg själv ett inlägg på sin Facebooksida där han länkade till Gaffa.se där sajten skrivit en artikel om Zlatans Twitter-delning och med artikelrubriken "Här är Zlatans nya favoritlåt".

Läs även: 160 000 klick på 12 dagar

Gissberg har i Facebookinlägget även taggat Zlatan Ibrahimovic och skrivit kommentaren: "Kommer över och kör den live när du vill brorsan".

Klippet som publicerades av Gissberg själv på Youtube för snart sex år sedan har drygt 2,8 miljoner visningar och har nu delats på fotbollslegendarens eget Twitterkonto, som följs av nästan fem miljoner människor.

Låten är en mix av låtarna "Vår betong" av Jacco och "Stationen" av Ison & Fille feat. Stor & Aleks.

Joakim Gissberg har bland annat tolkat artister som Stor, Näääk, Mange Hellberg, Timbuktu och Promoe. Men än så länge har den rekordklickade mashup:en, som nu även tycks vara en av Zlatans favoritmixar, blivit Sundsvallssonens största musikaliska framgång.

Läs även: Joakim Gissberg släpper ny singel med Griljonären