Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan kan bli Inter trogen

I samband med fredagens träning skrev Zlatan Ibrahimovic autografer i Inters supporterbutik och svarade på frågor. Till Gazetta dello Sport säger han att han kan tänka sig att förlänga kontraktet med Inter samt att han hoppas vinna Champions league med klubben.

Den svenske stjärnan svär Inter trohet:

– Jag har ett femårskontrakt och trivs väldigt bra i Milano. Jag kan tänka mig att förlänga, så jag skulle inte ha något emot ett förslag från (Massimo) Moratti (Inters ordförande) men det är för tidigt att tala om nu, säger Ibrahimovic till Gazetta dello Sport.

Interstjärnan är den ende ur det italienska mästarlaget som är nominerad till tidningen France Footballs guldboll, vars vinnare utses på tisdag.

– Om jag måste välja mellan Ballon d'Or och Champions league så väljer jag cupen. Jag vill vinna den med Inter, säger han.

– Jag tror att Cristiano Ronaldo får France Footballs pris i år.

Inter är kvalificerat för åttondelsfinal i Champions league, trots veckans förlust mot Panathinaikos. Zlatan Ibrahimovic konstaterar att laget inte har spelat bra och att han själv ännu inte hittat målet. Varför kunde han inte säga men han är ändå nöjd med sina sju ligamål.

Ibrahimovic kommenterade även ryktena om att Chelseas Didier Drogba skulle vara på väg till laget.

– Tack vare sin goda fysik gör han många mål, men vi har många bra anfallare. Adriano i bra form kan göra stor skillnad i en match. När vi spelar tillsammans öppnas många ytor.

På söndag möter Inter Napoli i en toppmatch i italienska ligan.